design your own website

Föregående aktiviteter

Höstermin 2017

16-21 juni

Sommarläger på Gotland

Sommarlägret i somras har varit som vanligt en av de populäraste aktiviteter vi har gjort under läsåret. Vi hade många trevliga upplevelser som sports, Go-Kart, cykelutflykt, klättring, kanotpaddling, etc. En stämning av riktig vänskap kunde märkas bland pojkarna, och det var nyckeln till att tillbringa några underbara dagar tillsammans. Här finns några bilder.

16 september

Frisbeegolf på Drottningholm

Vi åkte till Drottningholms frisbeegolfbana och hade en mycket spännande tävling där alla visade deras teknik och duktighet! Kolla på bilderna!

23 september

Utflyckt till Hellasgården

Hallesgården är en fantastisk naturreservat väldigt nära Stockholm. Vi åkte dit och vandrade på skogen. Till och med motionerade vi lite på utegymmet som finns där. Kolla på bilderna!

30 september

Paddling på Brunnsviken

Paddling på Brunnsviken är en klassisk i Bierkan. Vi paddlade lite runt för att sen angöra vid en härlig fält där vi åt fika. Inga olyckor den gången! Kolla gärna på bilderna här.

7 oktober

Badminton inomhus!

Vi hyrde en badmintonbana på KTH Hallen och spelade en intensiv match för en timme. Sen kom vi tillbaka till klubben och spelade pingis ett tag. Kolla gärna på bilderna här

14 oktober

Tekniska Museet

Vi åkte till Tekniska Museet och testade massa roliga experiment! Det fanns på gång en drönaretävling och vi kunde kolla på finalen till och med! Några bilder finns här.

21 oktober

Cykel utflykt

Vi cyklade runt Gärdet och Djurgården, där vi stannade för att äta fika och spela med trädens fallna löv. Kolla på bilderna här

11 november

Action games

Vi spelade många roliga saker i lördags! Vi började med en tävling med dartpilar, sen spelade subbuteo och slutade med en Lasergame krig! 

2 december

 Vi gjorde ett besök till Josefinahemmet, det katolska ålderdomshemmet i Bromma. Där bidrog vi med lite glädje till de äldre personer som bor där och känner sig ensamma många gånger. Vi fikade med dem, berättade saker för dem och lyssnade på deras historier. Det var verkligen en berikande upplevelse.

9 december

Mästerkock

Vi bakade jätte goda kakor! Yum!

16 december

Julfest förberedelse

Nu på lördag ska vi förbereda några roliga saker för julfesten